Vlonder overkapping

Millboard Nederland Overkapping vloer

Geef de overkapping een vlonder die het verdient!

Een vlonder onder de overkapping is een enorme aanwinst in de tuin en maakt het ook een verlengstuk van de woning. Een extra leefruimte, waar er in allerlei weersomstandigheden comfortabel en gezellig genoten kan worden van de tuin. Het buiten genieten is eerder en langer binnen handbereik. Zo biedt de overkapping in het voor- en najaar de nodige beschutting tegen de wind of regen, terwijl het in de zomer de zo gewenste schaduw creëert. De ideale plek om te ontspannen en buitengewoon te genieten.Verbind binnen en buiten met een overkapping

Of de overkapping nou tegen het huis aan ligt of verderop in de tuin staat, het verbindt binnen en buiten met elkaar. Helemaal wanneer er gebruik gemaakt is van dezelfde stijl. De sfeer en uitstraling van de overkapping worden niet alleen bepaald door de kleuren, stoffen en meubels die zijn toegepast, maar ook door de vloer. Er is ontzettend veel keus op het gebied van typen vlonders, met allemaal hun eigen voor- en nadelen. Maar één ding is zeker: naast mooi, moet de vlonder van een overkapping sterk en veelzijdig zijn, aangezien vocht, temperatuurschommelingen en UV-licht van invloed zijn op de toegepaste materialen.


Millboard overkapping vlonder-1Millboard overkapping vlonder-2
Millboard overkapping vlonder-3Millboard overkapping vlonder-4Millboard overkapping vlonder-5Millboard overkapping vlonder-6
Millboard overkapping vlonder-7Millboard overkapping vlonder-8


Onderhoudsvrij én esthetisch zeer fraai

Grote kans dat een houten vloer of vlonder doet denken aan die heerlijke dagen aan het water, of op vakantie. Een houten vlonder zorgt het hele jaar door voor een zomerse uitstraling. Millboard biedt het perfecte alternatief voor de vlonder van een overkapping: planken met de look & feel van hout, maar dan de onderhoudsvrije, splintervrije, UV-en weerbestendige variant die niet kromtrekt en niet kan gaan rotten. De vlonderplanken zijn bovendien krasvrij en vlekbestendig. Dus verplaats je de meubels nogal eens of gaat er per ongeluk een wijntje om? Geen probleem! Dit unieke product is van hoogwaardige kwaliteit en kan wel tegen een stootje. Ook heeft het niet te lijden onder allerlei weersomstandigheden en is het onderhoudsvrij. Dat komt door de niet-poreuze veerkrachtige toplaag, één van de onderdelen die de plank zo uniek maakt. De toplaag is uit zichzelf al stroef, maar bovenal kunnen algen zich niet afzetten waardoor het de beste antislip-eigenschappen heeft, zowel droog als nat. De toplaag is tevens UV- en weerbestendig: in 25 jaar tijd is er geen verkleuring met het blote oog waarneembaar. Ook zorgt de toplaag ervoor dat de speciaal ontwikkelde schroeven niet zichtbaar zijn, om zo een perfecte afwerking en uitstraling te realiseren.


 

Verrassend natuurgetrouwe vlonder voor de overkapping

De natuurgetrouwe warme uitstraling wordt bereikt doordat Millboard vlonderplanken exacte, met de hand gevormde kopieën van eiken planken zijn. Verkrijgbaar in grove en fijnere structuur en in diverse kleuren. Een romantische of juist modern uitstraling in de overkapping? De collectie biedt voor elk wat wils. De kleurschakeringen en de houtnerf zorgen dat Millboard vlonderplanken nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Dankzij de lange levensduur is Millboard de perfecte duurzame en onderhoudsvrije oplossing als vlonder voor onder de overkapping.
 
 

Antislip
 

Alg afstotend
 

Vlekbestendig
 

Trekt niet krom,
rot niet

Onderhoudsvrij

"Lost Head" effect