Toebehoren

Toebehoren
Bent u op zoek naar dat beetje extra voor uw vlonderplanken van Millboard? AlterWood maakt uw vloer compleet met de bijpassende toebehoren, uw project zal hiermee zeker slagen. De stapranden, kantplanken, afwerkplanken matchen allemaal met de bijbehorende vlonderplanken uit de Enhanced Grain en Weathered Oak serie. Voor bevestiging van onze vlonderplanken kunt u het beste gebruik maken van de speciaal ontwikkelde Durafix rvs-schroeven en multi-spacers.

Onze afwerkplanken (Fascia Boards) en stapranden (Square Edging) zijn tevens uitermate geschikt voor toepassingen als gevelbekleding.
 
De Antique afwerkplank past perfect bij uw vlonderplanken van Antique Oak van Alterwood. De afwerkplank zorgt voor de perfect..
De Brushed Basalt afwerkplank past perfect bij uw Brushed Basalt vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de..
De Burnt Cedar afwerkplank past perfect bij uw Burnt Cedar vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfe..
De Copppered Oak afwerkplank past perfect bij uw Coppered Oak vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de pe..
De Golden Oak afwerkplank past perfect bij uw Golden Oak vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfect..
De Jarrah afwerkplank past perfect bij uw Jarrah vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfecte afwerk..
De Limed Oak afwerkplank past perfect bij uw Limed Oak vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfecte ..
De Smoked afwerkplank past perfect bij uw vlonderplanken van Antique Oak van Alterwood. De afwerkplank zorgt voor de perfecte..
De Vintage afwerkplank past perfect bij uw vintage vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfecte afwe..
Durafix Hexhead schroeven 6,3x90mm - 50 stuks. De Durafix schroeven zijn geschikt voor uw vlonderplanken van Alterwood...
Durafix RVS schroeven 4,5 x 35mm - 100 stuks. De Durafix schroeven kunt u gebruiken voor montage van uw Millboard vlonderpla..
Durafix RVS schroeven voor bevestiging van vlonderplanken van Alterwood. Durafix schroeven passen op elke serie...
Durafix RVS schroeven voor Alterwood Vlonderplanken. De schroeven zijn te gebruiken op elke soort Vlonderplank van Alterwood...
De Antique kantplanken (ofwel Bullnose Boards) zijn de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de Ant..
De Basalt Kantplank is de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de Basalt vlonderplanken van Alterw..
De Burnt Cedar kantplank is de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de Burnt Cedar vlonderplanken ..
De coppered oak kantplank is de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de coppered oak vlonderplanke..
De Golden oak kantplank is de ideale toevoeging bij trappen en verhogen. Past bij de golden oak vlonderplanken van Alterwood...
Jarrah kantplanken zijn de ideale toevoeging bij verhogingen of trappen. De kantplanken zijn te gebruiken i.c.m Jarrah vlonde..
Limed oak kantplanken van Alterwood zijn geschikt voor trappen en verhogingen en te gebruiken i.c.m Limed oak vlonderplanken ..
De Smoked oak kantplank is de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de Smoked oak vlonderplanken v..
De Vintage kantplank is de ideale toevoeging bij verhoogde delen of trappen. Geschikt voor de Vintage vlonderplanken van Alte..
De Multi-Spacer is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de installatie van een Millboard-vloer zowel sneller als accura..
De antique staprand is de perfecte aanvulling op uw vlonderplanken van Alterwood. De stapranden zijn beschikbaar in de acht k..
De antique staprand is de perfecte aanvulling op uw vlonderplanken van Alterwood. De stapranden zijn beschikbaar in de acht k..
De Basalt staprand is de perfecte aanvulling op uw vlonderplanken van Alterwood. De stapranden zijn beschikbaar in de acht kl..
De antique staprand is de perfecte aanvulling op uw vlonderplanken van Alterwood. De stapranden zijn beschikbaar in de acht k..
Burnt Cedar is de staprand voor uw Millboard vlonderplanken uit dezelfde reeks. De staprand heeft een halronde afwerking...
Burnt Cedar stapranden zijn geschikt voor uw Millboard vlonderplanken uit dezelfde reeks. De staprand heeft een rechte afwerk..
De Coppered oak staprand is de perfecte aanvulling op uw vlonderplanken van Alterwood. De stapranden zijn beschikbaar in de a..
De Coppered oak staprand is de perfecte aanvulling op uw vlonderplanken van Alterwood. De stapranden zijn beschikbaar in de a..
Maak uw Alterwood vlonderplanken compleet met deze Jarrah staprand. Rond vorm en geschikt in combinatie de Jarrah reeks...
Een Golden Oak staprand staat perfect bij uw Alterwood vlondrplanken van Millboard. De staprand heeft een rechte vorm. ..
De Jarrah staprand is de perfecte aanvulling op uw vlonderplanken van Alterwood. De stapranden zijn beschikbaar in de acht kl..
Stapranden van Alterwood. Deze Jarrah staprand is geschikt voor de vlonderplanken van Alterwood uit dezelfde reeks. Deze vari..
Limed Oak stapranden van Alterwood. Geschikt voor afwerking van vlonderplanken uit dezelfde serie. ..
Stapranden voor uw Millboard vlonderplanken. Geschikt voor uw Vlonderplanken uit de Limed Oak serie. ..
De perfecte afronding van uw Millboard vlonderplanken krijgt u met de Smoked oak staprand van Alterwood. Deze staprand heeft ..
De Smoked oak staprand is de perfecte aanvulling op uw vlonderplanken van Alterwood. De stapranden zijn beschikbaar in de ach..
De vintage stapranden van Alterwood zorgen voor een naadloze afronding van uw Millboard vloer. De Vintage staprand is te comb..
Staprand Vintage van Alterwood. Recht en vast. Te combineren met uw Millboard Vlonderplanken uit dezelfde reeks...
De Antique verf zorgt voor een mooi dekking op uw Antique Oak vlonderplanken van Alterwood...
De Basalt verf zorgt voor een mooi dekking op uw Brushed Basalt vlonderplanken van Alterwood...
Burnt Cedar verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede de..
Coppered oak verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede d..
Golden oak verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede dek..
Jarrah verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede dekking..
Limed oak verf van Alterwood is de ideale dekking op uw Vlonderplanken uit de zelfde reeks. De verf zorgt voor een goede dekk..
Smoked oak verf is geschikt voor de smoked oak vlonderplanken van Alterwood. De verf hecht goed aan de vlonderplank en geeft ..
Vintage Verf van Alterwood zorgt voor de perfecte dekking van uw Millboard Vlonderplanken. ..
1 t/m 50 van in totaal 50
Alles weergeven