Afwerkplanken

Afwerkplanken
Wanneer stapranden of kantplanken worden gebruikt kunt u zeker niet zonder afwerkplanken. Perfect in overeenstemming met de kleur van uw Millboard vloer zijn de speciaal ontwikkelde afwerkplanken toepasbaar als verticale afwerking van uw terras. Randen, opstappen, trappen en andere verhogingen kunnen worden voorzien van een staprand in combinatie met daaronder een verticale afwerkplank. De afwerkplanken zorgen voor een fraaie afwerking van de verhoogde delen van uw terras of vlonder, de onderliggers kunnen hiermee volledig uit het zicht worden gebracht. Afwerkplanken zijn standaard uitgevoerd als flexibele variant zodat deze voor allerlei oplossingen gebruikt kan worden.

Gevelbekleding
De afwerkplanken lenen zich door de dikte van slechts 16mm uitermate goed voor gevelbekleding en zijn inmiddels al veelvuldig op deze manier toegepast. De planken hebben geen messing-groef-verbinding en zijn dus niet waterdicht. Er dient daardoor bij een geveltoepassing rekening gehouden te worden met het plaatsen van een waterdichte folie aan de achterzijde. Meer informatie over onze gevelbekleding vindt u hier.
De Antique afwerkplank past perfect bij uw vlonderplanken van Antique Oak van Alterwood. De afwerkplank zorgt voor de perfect..
De Brushed Basalt afwerkplank past perfect bij uw Brushed Basalt vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de..
De Burnt Cedar afwerkplank past perfect bij uw Burnt Cedar vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfe..
De Copppered Oak afwerkplank past perfect bij uw Coppered Oak vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de pe..
De Golden Oak afwerkplank past perfect bij uw Golden Oak vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfect..
De Jarrah afwerkplank past perfect bij uw Jarrah vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfecte afwerk..
De Limed Oak afwerkplank past perfect bij uw Limed Oak vlonderplanken. Deze afwerkplank van Alterwood zorgt voor de perfecte ..
De Smoked afwerkplank past perfect bij uw vlonderplanken van Antique Oak van Alterwood. De afwerkplank zorgt voor de perfecte..
1 t/m 8 van in totaal 9
Alles weergeven