Proefmonster

Proefmonster
Op zoek naar een proefmonster van Millboard? Onze samples helpen u de twijfel weg te nemen!
Proefmonsters zijn tegen een geringe vergoeding (en gratis verzending binnen Nederland!) al binnen 2 werkdagen bij u in huis. 

Met een proefmonster kunt u eenvoudig bekijken of de gekozen kleur en/of structuur bij uw buitenruimte past. De samples hebben de breedte en dikte van een normale plank. Dit maakt het met 176 mm breedte voor de serie Enhanced Grain (Eiken) en 200 mm breedte voor de serie Weathered Oak (Oud Eiken), groot genoeg om te zien hoe goed de kleur nu daadwerkelijk bij uw tuinmeubilair, gevel of schutting past.

Liever een groter oppervlakte zien? Bezoek dan één van de zichtlocaties.

Gratis
Samples worden tegen een geringe vergoeding aan u verstrekt. Het totaalbedrag van de sample(s) krijgt u als korting weer retour bij uw definitieve bestelling. Zo kost een proefmonster u dus helemaal niets!

Deze donkerbruine kleur geeft een uitstraling van echt hout en maakt daardoor een connectie met de natuur. Net als het Coppered Oak | E..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Deze kleur zorgt voor een moderne en hedendaagse look. Door de donkere diepe, haast op antraciet lijkende, kleur is het belangrijk om t..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Breng wat extra flair in de buitenruimte en laat het er luxueus uitzien met deze zwarte kleur. Schep contrast via heldere kleuren op wa..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Het bruin van deze kleurvariant vormt de ideale achtergrond voor rustieke meubelen en heldere, krachtige kleuren. Een bruin getinte vlo..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Maak uw buitenruimte zonniger en creëer een rustgevende sfeer met Golden Oak | Eiken Naturel. Deze kleur staat voor zon, plezier en opt..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Dé evenaring van het welbekende merbau- en kerselaarhout: een escapade naar een exotische, warme plaats. Dit gevoel kan nog verder word..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Ga voor een hedendaags gevoel en breng helderheid, ruimte en licht in de buitenruimte. Deze kleurvariant staat namelijk voor licht, zui..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Deze kleurvariant past perfect bij trendy kleuren en warme tinten. Een groot bijkomend voordeel: grijs laat een klassieke inrichting va..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
1 t/m 8 van in totaal 11
Alles weergeven