Prijzen


Wat kost Millboard? Dat is een veelgehoorde vraag! We leggen graag uit hoe het zit met de kosten van onze materialen.

Millboard kent een hogere prijsstelling dan conventioneel composiet en hardhout, dit komt omdat ons product wezenlijk anders is dan andere soortgelijke producten. De volkunststof samenstelling met rubberen toplaag is uniek en brengt vele voordelen: een hoge antislipwaarde, nagenoeg geen uitzetting/krimp, uv- en vlekbestendig, etc. De prijs is inherent aan de kwaliteit van het materiaal en de unieke mate van natuurgetrouwheid van onze volkunststof gevel- en terrasplanken. De planken hebben verschillende kleurschakeringen en hebben onderling ook verschillende kleurtinten. Deze worden handmatig aan de plank toegevoegd en dit intensieve productieproces maakt Millboard dan ook met recht de meest natuurgetrouwe kunststof plank ter wereld!

Naast de vele voordelen van het materiaal, is misschien het belangrijkste nog wel dat er verder nooit meer onderhoud aan de planken nodig is. Het lakken, beitsen en oliën is echt verleden tijd en dit betekent een flinke tijd- en kostenbesparing in de toekomst.

De hogere prijs kan afschrikken, maar wij verzekeren u: het is de investering meer dan waard! De positieve eigenschappen, voordelen en de natuurgetrouwe uitstraling zijn ongeëvenaard. Kies ook voor Millboard, dat is met 25 jaar garantie zeker een slimme investering!

Prijsindicaties dekplanken

Enhanced Grain | Burnt Cedar & Antique Oak: €235,- per m²

Enhanced Grain | overige kleurvarianten: €215,- per m²

Weathered Oak | Embered: €240,- per m²

Weathered Oak | Driftwood & Vintage: €220,- per m²


Prijsindicaties kunststof onderbouw (inclusief schroeven)

Vanaf €30,- per m²


AlterWood verdeelt het unieke Engelse merk Millboard in Nederland. Met onze jarenlange ervaring en productkennis assisteren wij u graag: van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud. Uiteraard kunt u ook terecht bij één van onze partners.


Meer informatie over Millboard:
Composiet terrasplanken
Veelgestelde vragen