Millboard

Verrassend natuurgetrouw

De meest natuurgetrouwe terrasplank verkrijgbaar. En dat zonder de nadelen van echt hout!

Meer informatie

Uniek

De enige in zijn soort!

100% houtvrij • antislip • splintert niet • alg afstotend • kleurvast • rotvrij • duurzaam • snelle montage • 25 jaar garantie

Meer informatie

100% houtvrij

Hét alternatief voor hout en composiet

Millboard staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid

Meer inspiratie


 Millboard
 
Hét alternatief voor hardhout en composiet.

Alle voordelen op een rij:
✓ 100% houtvrij
✓ Antislip
✓ Splintert niet
✓ Alg afstotend
✓ Kleurvast
✓ Rotvrij
✓ Duurzaam
✓ Eco-vriendelijk
✓ Snelle montage
✓ 25 jaar garantie
AlterWood is met Millboard te zien op de Excellent Woonbeurs van 25 t/m 28 oktober 2018 in Ahoy Rotterdam.Eerder heeft u Millboard kunnen zien op Beurs Eigen Huis, [email protected], Tuinidee, en Tuin&Sfeer:

   
 Superieur & geavanceerd
 
Er is niets zo mooi als de uitstraling van een natuurlijke houtnerf. Millboard heeft jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief voor tuinhout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de gebreken van dit soort natuurlijke producten.

Met Millboard kiest u voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid. De composiet planken van Millboard zijn de meest superieure en geavanceerde die momenteel verkrijgbaar zijn. Er is geen enkel ander composiet dat de duurzaamheid en het gebruiksgemak van Millboard evenaart! Omdat de planken verkrijgbaar zijn in twee series met in totaal acht kleuren, zorgt dit met een totaal van tien varianten altijd voor een match voor uw buitenruimte. Ervaar het zelf!Snelle montage en strakke afwerking. De Durafix rvs-schroeven verdwijnen in de toplaag!


 

Nieuws


September 2018
Nieuwe kleurvariant

Na jarenlang een vast assortiment gehad te hebben is er nu een nieuwe kleurvariant toegevoegd. Het Eiken Basalt is de nieuwe zevende kleur binnen de serie Eiken en heeft veel weg van antraciet. De afwerking van de toplaag is 'geborsteld' en zorgt voor een strakke en moderne afwerking. 


December 2017
Solum vloeren wordt Millboard
Per januari 2018 zal de merknaam 'Solum vloeren' worden vervangen voor 'Millboard'. De fabrikant brengt onze producten in het buitenland al jarenlang op de markt onder de naam 'Millboard' en AlterWood zal deze naam binnenkort ook gaan voeren. De producten zijn en blijven natuurlijk identiek, daar verandert uiteraard niets aan! 


Juni 2016
Millboard in Diergaarde Blijdorp

Een deel van de dierentuin is onlangs aangelegd met Millboard. Zelfs in deze publieke omgeving komt dit kwaliteitsproduct goed tot z'n recht!Vanaf 20m² aan Millboard.

Zo zeker zijn wij van de kwaliteit!

Zie en voel het zelf..