Millboard

Millboard is hét alternatief voor hardhout en composiet.  Het zijn de meest natuurgetrouwe kunststof terrasplanken die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn!

AlterWood is in Nederland de enige exclusieve distributeur van Millboard. De producten leggen de natuurlijke schoonheid en charme van hout vast zonder de nadelen ervan en zijn verkrijgbaar in twee aantrekkelijke varianten; Enhanced Grain | Eiken en Weathered Oak | Oud Eiken. 

Met een verwachte levensduur van maar liefst 30+ jaar geeft Millboard u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Als Nederlandse distributeur van Millboard voor zowel de zakelijke als particuliere markt informeren wij u graag over de prijzen en mogelijkheden van deze unieke planken. Toepassingen van onze materialen zijn denkbaar voor zowel buitenvloeren als gevelbekleding.


Antislip

Alg afstotend

Vlekbestendig

Trekt niet krom,
rot niet

Onderhoudsvrij

"Lost Head" effect


Enhanced Grain | Eiken

De serie Enhanced Grain | Eiken creëert een klassieke vloer die traditioneel oogt, maar toch een eigentijdse uitstraling geeft. De afwerkingen van de houtnerf hebben een fijne structuur met een Lastane™ antislip oppervlak dat stijlvol en duurzaam is, zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden. Doordat de planken met de hand worden nabewerkt en daarmee worden voorzien van natuurlijke kleurschakeringen, worden de subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven gerecreëerd.


Standaard verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 176 millimeter.
Weathered Oak | Oud Eiken

Met de serie Weathered Oak | Oud Eiken maakt u van uw vloer een tijdloze schoonheid. Het is een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud. De planken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Door de diepe nerven komen de kleurschakeringen erg goed tot hun recht. Hiermee creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten.


Standaard verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 200 millimeter.


Deze donkerbruine kleur geeft een uitstraling van echt hout en maakt daardoor een connectie met de natuur. Net als het Coppered Oak | E..
Deze kleur zorgt voor een moderne en hedendaagse look. Door de donkere diepe, haast op antraciet lijkende, kleur is het belangrijk om t..
Breng wat extra flair in de buitenruimte en laat het er luxueus uitzien met deze zwarte kleur. Schep contrast via heldere kleuren op wa..
Het bruin van deze kleurvariant vormt de ideale achtergrond voor rustieke meubelen en heldere, krachtige kleuren. Een bruin getinte vlo..
Maak uw buitenruimte zonniger en creëer een rustgevende sfeer met Golden Oak | Eiken Naturel. Deze kleur staat voor zon, plezier en opt..
Dé evenaring van het welbekende merbau- en kerselaarhout: een escapade naar een exotische, warme plaats. Dit gevoel kan nog verder word..
Ga voor een hedendaags gevoel en breng helderheid, ruimte en licht in de buitenruimte. Deze kleurvariant staat namelijk voor licht, zui..
Deze kleurvariant past perfect bij trendy kleuren en warme tinten. Een groot bijkomend voordeel: grijs laat een klassieke inrichting va..
1 t/m 8 van in totaal 11
Alles weergeven