Millboard Nederland Limed Oak

Millboard

Millboard is hét alternatief voor hardhout en composiet.  Het zijn de meest natuurgetrouwe kunststof terrasplanken die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn!

AlterWood is in Nederland verdeler van het unieke product Millboard. De producten leggen de natuurlijke schoonheid en charme van hout vast zonder de nadelen ervan en zijn verkrijgbaar in twee aantrekkelijke varianten; Enhanced Grain | Eiken en Weathered Oak | Oud Eiken. 

Met een garantie van maar liefst 25 jaar geeft Millboard u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Als Nederlandse verdeler van Millboard voor zowel de zakelijke als particuliere markt informeren wij u graag over de prijzen en mogelijkheden van deze unieke planken. Toepassingen van onze materialen zijn denkbaar voor zowel buitenvloeren als gevelbekleding.


Antislip

Alg afstotend

Vlekbestendig

Trekt niet krom,
rot niet

Onderhoudsvrij

"Lost Head" effect


Enhanced Grain | Eiken

De serie Enhanced Grain | Eiken creëert een klassieke vloer die traditioneel oogt, maar toch een eigentijdse uitstraling geeft. De afwerkingen van de houtnerf hebben een fijne structuur met een Lastane™ antislip oppervlak dat stijlvol en duurzaam is, zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden. Doordat de Millboard planken met de hand worden nabewerkt en daarmee worden voorzien van natuurlijke kleurschakeringen, worden de subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven gerecreëerd.


Standaard verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 176 millimeter.
Weathered Oak | Oud Eiken

Met de serie Weathered Oak | Oud Eiken maakt u van uw Millboardvloer een tijdloze schoonheid. Het is een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud. De Millboard planken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Door de diepe nerven komen de kleurschakeringen erg goed tot hun recht. Hiermee creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten.


Standaard verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 200 millimeter.


Deze donkerbruine vlonderplank geeft een uitstraling van echt hout | Eikenbruine Millboard vlonderplanken vormen de ideale ac..
Deze Brushed Basalt vlonderplank zorgt voor een moderne en hedendaagse look. Door de donkere diepe kleur past het goed bij li..
Breng extra flair in de buitenruimte en laat het er luxueus uitzien met deze zwarte Burnt Cedar vlonderplanken. De Millboard ..
Coppered Oak eikenbruine vlonderplanken van Millboard vormen de ideale achtergrond voor rustieke meubelen en heldere krachtig..
Maak uw buitenruimte zonniger en creëer een rustgevende sfeer met Golden Oak vlonderplanken van Millboard. De vlonder planken..
Jarrah vlonderplanken van Millboard ogen traditioneel, maar ook eigentijds. De planken zijn onderhoudsvrij, antislip en ook g..
Ga voor een hedendaags gevoel en breng helderheid, ruimte en licht in de buitenruimte. Deze kleurvariant vlonderplanken staat..
Deze kleurvariant vlonderplanken past perfect bij trendy kleuren en warme tinten. Deze kleur straalt verfijning, neutraliteit..
1 t/m 8 van in totaal 11
Alles weergeven