Millboard

Millboard is hét alternatief voor hardhout en composiet.  Het zijn de meest natuurgetrouwe kunststof terrasplanken die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn!

AlterWood is in Nederland de enige exclusieve distributeur van Millboard. De producten leggen de natuurlijke schoonheid en charme van hout vast zonder de nadelen ervan en zijn verkrijgbaar in twee aantrekkelijke varianten; Enhanced Grain | Eiken en Weathered Oak | Oud Eiken. 

Alle voordelen op een rij:
✓ 100% houtvrij  ✓ Antislip  ✓ Splintert niet  ✓ Alg afstotend  ✓ Kleurvast ✓ Rotvrij  ✓ Duurzaam  ✓ Eco-vriendelijk  ✓ 'Lost head fixing'  ✓ 25 jaar garantie


Enhanced Grain | Eiken
Het Enhanced Grain | Eiken creëert een klassieke vloer die traditioneel oogt, maar toch een eigentijdse uitstraling geeft. De afwerkingen van de houtnerf hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat stijlvol en duurzaam is, zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden. Het recreëert de subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven.

Standaard verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleuren met een breedte van 176 millimeter.


Weathered Oak | Oud Eiken
Het Weathered Oak | Oud Eiken maakt van uw vloer een tijdloze schoonheid. Het is een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud. De planken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Met deze vloer creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten.

Standaard verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren met een breedte van 200 millimeter.


Met een verwachte levensduur van maar liefst 30+ jaar geeft Millboard u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Als Nederlandse distributeur van Millboard voor zowel de zakelijke als particuliere markt informeren wij u graag over de prijzen en mogelijkheden van deze unieke vlonderplanken.

1 t/m 8 van in totaal 11
Alles weergeven