Proefmonster

Proefmonster

Op zoek naar een proefmonster van Trex Transcend? Onze samples helpen u de twijfel weg te nemen! Proefmonsters zijn tegen een geringe vergoeding (en gratis verzending!) al binnen 2 werkdagen bij u in huis. 

Met het proefmonster kunt u eenvoudig bekijken of de gekozen kleur bij uw buitenruimte past. De samples hebben de breedte en dikte van een normale plank. Dit geeft u een goed idee of de kleur nu daadwerkelijk bij uw tuinmeubilair, gevel of schutting past.


Gratis

Samples worden tegen een geringe vergoeding aan u verstrekt. Het totaalbedrag van de bestelling van de sample(s) krijgt u middels een kortingscode weer retour bij uw definitieve bestelling. Zo kost een proefmonster u dus helemaal niets!


Levertijd

Aangezien de samples standaard op voorraad zijn bent u binnen 2 werkdagen (of op zaterdag) al verzekerd van een sample in de gewenste kleur. Een enkele sample wordt verstuurd met de brievenbus-pakketdienst van PostNL, u hoeft dan dus niet speciaal thuis te zijn om uw sample te ontvangen! Mocht u meer dan één sample willen bestellen, dan zal gebruik worden gemaakt van de normale pakketdienst van PostNL.

Er zijn geen producten in deze categorie.