Bestelproces

BETALING

Er kan bij AlterWood op vier verschillende manieren worden betaald*. U vindt hieronder meer informatie over de verschillende betaalmethodes.

*Voor zakelijke klanten gelden afwijkende betaalwijzen.


1. iDEAL

Wanneer u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank dan heeft u toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom kiezen voor iDEAL?
• U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank;
• Betalen met iDEAL is altijd geheel gratis;
• Het meest gebruikte online betaalmiddel van Nederland!2. Mister Cash/Bancontact

Bij AlterWood kunt u betalen met Mister Cash/Bancontact, verreweg de populairste betaalmethode in België. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar is Bancontact verreweg de meest populaire manier van betalen in België.

Waarom kiezen voor Mister Cash?
• Betalen met Mister Cash/Bancontact is altijd geheel gratis;
• U betaalt snel en veilig via uw eigen Belgische bank;
• Het meest gebruikte online betaalmiddel van België!3. SOFORT Banking

Speciaal voor Duitse klanten kunt u bij AlterWood betalen met SOFORT Banking. Het is één van de meest populaire betaalmethodes in Duitsland. U wordt doorgestuurd naar de online omgeving van SOFORT Banking alwaar u eenvoudig de betaling kunt afronden.

Waarom kiezen voor SOFORT Banking?
• Betalen met SOFORT is altijd geheel gratis;
• Snel en eenvoudig betalen via uw eigen Duitse bank;
• SOFORT is na creditcard de meest populaire betaalmethode in Duitsland.4. Overboeking / vooruitbetaling

Bij vooruitbetalen kunt u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaken op de bankrekening van AlterWood. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit de orderbevestiging.
Onze rekeninginformatie:
AlterWood
IBAN: NL83 BUNQ 2025 6080 55
BIC: BUNQNL2A

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betalen. Houdt u daarom rekening met één tot drie werkdagen verwerkingstijd. Zodra de betaling is ontvangen zult u direct een ontvangstbevestiging van ons ontvangen.

Waarom kiezen voor een overboeking / vooruitbetaling?
• Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.VERZENDING

De verzending van uw bestelling wordt altijd met de grootste zorg uitgevoerd. Of het nu gaat om een volledige vloer of losse accessoires, u bent verzekerd van een betrouwbare verzending. Voor complete vloeren, planken en balken maken wij gebruik van gespecialiseerde transporteurs op het gebied van lengtestukken. Voor een snelle en betrouwbare levering van losse accessoires per pakketpost maken wij gebruik van de service van PostNL en DPD.

Levering in België is ook mogelijk!


Transporteur of koerier
De goederen worden door onze transporteur of koerier door heel Nederland uitgeleverd. In het hoogseizoen (voorjaar/zomer) kan het wegens drukte voorkomen dat leveringen iets vertragen.

Na uw bestelling zal een bezorgafspraak worden gemaakt. Op de afgesproken dag van levering krijgt u van onze transporteur een indicatie van het aflevermoment, of als alternatief belt onze koerier u 30-60 minuten voor aflevering even op.


PostNL & DPD
Bestelde proefmonsters worden altijd verstuurd met de PostNL pakketdienst. Los bestelde toebehoren worden geleverd met de pakketdienst van DPD. De maximale afmetingen van deze pakketdienst bedragen 100 x 50 x 50 cm, met een maximum gewicht van 30 kg. Goederen die buiten deze restricties vallen zullen worden verstuurd met de transporteur of koerier.


Gratis verzending

Bij een bestelling van tenminste 20 m² aan Millboard vlonderplanken wordt uw bestelling GRATIS verzonden binnen heel Nederland!* De verzendkosten zullen automatisch in mindering worden gebracht tijdens het bestelproces.

*M.u.v. de waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. Geldt alleen voor particuliere bestellingen.


Kosten verzending

Van toepassing op particuliere bestellingen. Voor zakelijke leveringen gelden andere tarieven, informeer naar de mogelijkheden.


Producten Bezorgd door Wanneer Verzendkosten
Eiken: > 20 m² (vanaf 32 planken)
Oud Eiken: > 20 m² (vanaf 28 planken)
Transporteur of koerier
Maandag t/m vrijdag GRATIS
Proefmonsters PostNL (brievenbus) pakketdienst Dinsdag t/m zaterdag GRATIS
Toebehoren, los besteld: orderwaarde tot €100.00 DPD pakketdienst Dinsdag t/m zaterdag €6.95
Eiken: 12-19 m² (19-31 planken)
Oud Eiken: 14-19 m² (19-27 planken)
Transporteur of koerier Maandag t/m vrijdag €50.00
Eiken: 6-11 m² (10-18 planken)
Oud Eiken: 7-13 m² (10-18 planken)
Transporteur of koerier
Maandag t/m vrijdag €75.00
Eiken: < 6 m² (t/m 9 planken)
Oud Eiken: < 7 m² (t/m 9 planken)
Transporteur of koerier
Maandag t/m vrijdag €100.00