Enhanced Grain

Enhanced Grain
De serie Enhanced Grain (Eiken) creëert een klassieke vloer die traditioneel oogt, maar toch een eigentijdse uitstraling geeft. De afwerking van de houtnerf heeft een fijne structuur. Het Lastane™ antislip oppervlak is stijlvol en duurzaam, zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden. Het recreëert de subtiele nuances die eigenlijk alleen natuurlijk hout kan geven.

De serie Enhanced Grain (Eiken) is samen met de serie Weathered Oak (Oud Eiken) de meest natuurgetrouwe kunststof plank die momenteel verkrijgbaar is!

Standaard verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleuren met een lengte van 3600mm en een breedte van 176mm.

Indicatieve prijs per m2, inclusief BTW: vanaf €185,-

Deze donkerbruine kleur geeft een uitstraling van echt hout en maakt daardoor een connectie met de natuur. Net als het Coppered Oak | E..
Deze kleur zorgt voor een moderne en hedendaagse look. Door de donkere diepe, haast op antraciet lijkende, kleur is het belangrijk om t..
Breng wat extra flair in de buitenruimte en laat het er luxueus uitzien met deze zwarte kleur. Schep contrast via heldere kleuren op wa..
Het bruin van deze kleurvariant vormt de ideale achtergrond voor rustieke meubelen en heldere, krachtige kleuren. Een bruin getinte vlo..
Maak uw buitenruimte zonniger en creëer een rustgevende sfeer met Golden Oak | Eiken Naturel. Deze kleur staat voor zon, plezier en opt..
Dé evenaring van het welbekende merbau- en kerselaarhout: een escapade naar een exotische, warme plaats. Dit gevoel kan nog verder word..
Ga voor een hedendaags gevoel en breng helderheid, ruimte en licht in de buitenruimte. Deze kleurvariant staat namelijk voor licht, zui..
Deze kleurvariant past perfect bij trendy kleuren en warme tinten. Een groot bijkomend voordeel: grijs laat een klassieke inrichting va..
1 t/m 8 van in totaal 8
Alles weergeven