Millboard

Verrassend natuurgetrouw

De meest natuurgetrouwe kunststof terrasplank verkrijgbaar. En dat zonder de nadelen van echt hout!

Meer informatie

Uniek

De enige in zijn soort!

100% houtvrij • antislip • alg afstotend • uv-bestendig • 'lost head fixing' • 25 jaar garantie

Meer informatie

100% houtvrij

Hét alternatief voor hout en composiet

Millboard staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid

Meer inspiratie


Waarom Millboard?

Millboard staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid en is hét alternatief voor hardhout en conventioneel composiet voor de buitenruimte. Er is niets zo mooi als de uitstraling van een natuurlijke houtnerf, maar een dergelijke vloer komt helaas met veel nadelen. Millboard is anders; er is jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief voor hout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de gebreken ervan. Het resultaat is een unieke terras- en gevelplank die qua natuurgetrouwheid, duurzaamheid en gebruiksgemak al vele jaren ongeëvenaard is gebleken.


BeursnieuwsVan 28 november tot en met 1 december 2019 is AlterWood met Millboard te zien op de Excellent Woonbeurs in Ahoy Rotterdam. 


Nieuws

September 2019
Nieuwe kleurvariant Burnt Cedar

De veelgevraagde zwarte kleur is nu ook leverbaar in de Enhanced grain serie: Burnt Cedar. Deze kleurvariant heeft door de donkere kleur extra verbeterde eigenschappen meegekregen, zo blijft zwart gegarandeerd zwart.


Juni 2016
Millboard in Diergaarde Blijdorp

Een deel van de dierentuin is onlangs aangelegd met Millboard. Zelfs in deze publieke omgeving komt dit kwaliteitsproduct goed tot z'n recht!Beschikbaar door heel Nederland.

Zo zeker zijn wij van de kwaliteit!

Zie en voel het zelf..