Beursaanbieding VT Wonen&Design

Voor u als online bezoeker van de digitale VT Wonen&Design beurs 2020 heeft AlterWood een speciale beursaanbieding samengesteld. Onderstaande kortingen kunnen worden verzilverd met de couponcode VTWONEN. De couponcode kan worden vermeld ten tijde van bestellen.


Oppervlakte t/m 19m²: 10% korting*

Oppervlakte van 20-49m²: 15% korting*

Oppervlakte vanaf 50m²: 20% korting*

*De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
   • Korting geldt alleen bij particuliere bestellingen direct bij AlterWood;
   • Korting is niet geldig bij afname via partners, dealers, installateurs of andere zakelijke afnemers;
   • Korting geldt voor bestellingen t/m 30 juni 2021;
   • Alleen geldig bij het overleggen van de couponcode.


Millboard by AlterWood

In alle oprechtheid vinden we dat ons product hét beste alternatief is voor hardhout, bamboe en composiet voor de buitenruimte. Er is jaren geïnvesteerd om een plank te creëren dat een volwaardig alternatief is voor natuurlijke producten zoals hout. Het zijn inmiddels de meest natuurgetrouwe kunststof terras- en gevelplanken die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn! Naast de ongeëvenaarde uitstraling is ook het onderhoudsvrije aspect van groot belang voor onze klanten. Gelukkig kunnen we daar kort over zijn: de planken zelf zijn compleet onderhoudsvrij! Het enige dat nodig is, is de gebruikelijk voorjaarsschoonmaakbeurt met slechts wat water en zeep. Lakken, beitsen of anderzins kleuren en onderhouden van een terras met onze planken zal nooit meer nodig zijn. De uitstraling blijft jarenlang behouden, gegarandeerd voor 25 jaar! De combinatie van deze aspecten zorgt voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding in het kader van onderhoud en levensduur.

AlterWood is in Nederland exclusief distributeur van Millboard. De producten leggen de natuurlijke schoonheid en charme van hout vast zonder de nadelen ervan en zijn verkrijgbaar in twee aantrekkelijke varianten; Enhanced Grain | Eiken en Weathered Oak | Oud Eiken.


 


Antislip
 

Alg afstotend
 

Vlekbestendig
 

Trekt niet krom,
rot niet
 

Onderhoudsvrij
 

"Lost Head" effect
 


Enhanced Grain | Eiken

De serie Enhanced Grain | Eiken creëert een klassieke vloer die traditioneel oogt, maar toch een eigentijdse uitstraling geeft. De afwerkingen van de houtnerf hebben een fijne structuur met een Lastane™ antislip oppervlak dat stijlvol en duurzaam is, zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden. Doordat de planken met de hand worden nabewerkt en daarmee worden voorzien van natuurlijke kleurschakeringen, worden de subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven gerecreëerd.


Standaard verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 176 millimeter.
Weathered Oak | Oud Eiken

Met de serie Weathered Oak | Oud Eiken maakt u van uw vloer een tijdloze schoonheid. Het is een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud. De planken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Door de diepe nerven komen de kleurschakeringen erg goed tot hun recht. Hiermee creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten.


Standaard verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 200 millimeter.