Millboard by AlterWood - exclusieve buitenvloeren & gevelbekleding

Voor u als architect is alleen het beste goed genoeg. Millboard by AlterWood staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid en is hét alternatief voor hardhout en conventioneel composiet voor de buitenruimte. Er is jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de gebreken ervan. Het resultaat is een unieke terras- en gevelplank die qua natuurgetrouwheid, duurzaamheid en gebruiksgemak al vele jaren ongeëvenaard is gebleken.

AlterWood biedt twee series: een strakke en grove afwerking. Laat u inspireren!De serie Eiken creëert met haar strakke afwerking een klassieke vloer of gevel: een traditionele maar ook eigentijdse uitstraling.


De afwerkingen van de houtnerf hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat stijlvol en duurzaam is, zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden. Doordat de planken met de hand worden nabewerkt en daarmee worden voorzien van natuurlijke kleurschakeringen, worden de subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven gerecreëerd.Standaard verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleuren.

De serie Oud Eiken maakt van de vloer een tijdloze schoonheid.
Het is een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud.


De planken hebben een grove Lastane™ antislip oppervlak die een authentieke uitstraling geven. Met deze vloer creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten. De planken van deze serie worden ook met de hand nabewerkt. Door de diepe nerf komen de kleurschakeringen erg goed tot hun recht en recreëert het de subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven.Standaard verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren.