Millboard Nederland Limed Oak

Millboard vlonderplanken

Millboard is hét alternatief voor hardhout en composiet. Het zijn de meest natuurgetrouwe kunststof vlonderplanken die momenteel in Nederland verkrijgbaar zijn!

AlterWood is in Nederland exclusief distributeur van Millboard. De producten leggen de natuurlijke schoonheid en charme van hout vast zonder de nadelen ervan en zijn verkrijgbaar in twee aantrekkelijke varianten; Enhanced Grain | Eiken en Weathered Oak | Oud Eiken. 

Met een verwachte levensduur van maar liefst 30+ jaar geven onze Millboard vlonderplanken u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Als Nederlandse distributeur van Millboard voor zowel de zakelijke als particuliere markt informeren wij u graag over de prijzen en mogelijkheden van deze unieke vlonderplanken. Toepassingen van onze materialen zijn denkbaar voor zowel buitenvloeren als gevelbekleding.


Antislip

Alg afstotend

Vlekbestendig

Trekt niet krom,
rot niet

Onderhoudsvrij

"Lost Head" effect


Enhanced Grain | Eiken

De serie Enhanced Grain | Eiken creëert een klassieke vloer die traditioneel oogt, maar toch een eigentijdse uitstraling geeft. De afwerkingen van de houtnerf hebben een fijne structuur met een Lastane™ antislip oppervlak dat stijlvol en duurzaam is, zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden. Doordat de planken met de hand worden nabewerkt en daarmee worden voorzien van natuurlijke kleurschakeringen, worden de subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven gerecreëerd.


Standaard verkrijgbaar in acht aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 176 millimeter.
Weathered Oak | Oud Eiken

Met de serie Weathered Oak | Oud Eiken maakt u van uw vloer een tijdloze schoonheid. Het is een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud. De planken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Door de diepe nerven komen de kleurschakeringen erg goed tot hun recht. Hiermee creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten.


Standaard verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleurvarianten met een plankbreedte van 200 millimeter.