Solum vloeren


Solum vloeren is tegenwoordig beter bekend als Millboard. Als officieel distributeur heeft AlterWood de merknaam Solum vloeren sinds 2018 laten vervallen, het schepte namelijk verwarring bij Nederlandse klanten. De naam Millboard heeft de afgelopen twee decennia internationaal reeds een uitstekende reputatie opgebouwd en zodoende is besloten deze merknaam ook in Nederland te voeren. Laat u niet verwarren, Solum vloeren en Millboard is exact hetzelfde product!


Als officieel distributeur is AlterWood al jaren bekend met Millboard. Het is hét beste alternatief voor hardhout en composiet.  Het zijn de meest natuurgetrouwe kunststof vlonderplanken die momenteel verkrijgbaar zijn!

Ze leggen de natuurlijke schoonheid en charme van hout vast zonder de nadelen ervan en zijn verkrijgbaar in twee aantrekkelijke varianten; Eiken en Oud Eiken. 


Alle voordelen op een rij:
✓ 100% houtvrij  ✓ Antislip  ✓ Splintert niet  ✓ Alg afstotend  ✓ Kleurvast  ✓ Rotvrij  ✓ Duurzaam  ✓ Eco-vriendelijk  ✓ 'Lost head fixing'  ✓ 25 jaar garantie


Eiken
Het Eiken creëert een klassieke vloer die traditioneel oogt, maar toch een eigentijdse uitstraling geeft. De afwerkingen van de houtnerf hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat stijlvol en duurzaam is, zelfs in de meest veeleisende omgevingen en omstandigheden. Het recreëert de subtiele nuances die alleen natuurlijk hout kan geven.

Standaard verkrijgbaar in zeven aantrekkelijke kleuren met een breedte van 176 millimeter.


Oud Eiken
Het Oud Eiken maakt van uw vloer een tijdloze schoonheid. Het is een replica van eiken planken van meer dan 100 jaar oud. De planken hebben een Lastane™ antislip oppervlak dat een grove afwerking heeft en daarmee authentiek lijkt maar toch ook veilig is, zelfs in de meest natte weersomstandigheden. Met deze vloer creëert u de kenmerkende verweerde look, maar dan zonder het wachten.

Standaard verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren met een breedte van 200 millimeter.


Met een verwachte levensduur van maar liefst 30+ jaar geeft Millboard u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Antique Oak | Eiken Antiek geeft met de donkerbruine kleur een uitstraling van echt hout e..
Voor een moderne en hedendaagse look zit u altijd goed met Brushed Basalt | Eiken Basalt..
Breng wat extra flair in de buitenruimte en laat het er luxueus uitzien met Burnt Cedar | ..
Coppered Oak | Eiken Bruin vormt de ideale achtergrond voor rustieke meubelen en heldere, ..
Maak uw buitenruimte zonniger en creëer een rustgevende sfeer met Golden Oak | Eiken Natur..
Dé evenaring van het welbekende merbau- en kerselaarhout: een escapade naar een exotische,..
Ga voor een hedendaags gevoel en breng helderheid, ruimte en licht in de buitenruimte. Dez..
Smoked Oak | Eiken Grijs past perfect bij trendy kleuren en warme tinten. Een groot bijkom..
1 t/m 8 van in totaal 11
Alles weergeven