Millboard

Verrassend natuurgetrouw

De meest natuurgetrouwe kunststof terrasplank verkrijgbaar. En dat zonder de nadelen van echt hout!

Meer informatie

Uniek

De enige in zijn soort!

100% houtvrij • antislip • alg afstotend • uv-bestendig • 'lost head fixing' • 25 jaar garantie

Meer informatie

100% houtvrij

Hét alternatief voor hout en composiet

Millboard staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid

Meer inspiratie


Waarom Millboard?

Millboard staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid en is hét alternatief voor hardhout en conventioneel composiet voor de buitenruimte. Er is niets zo mooi als de uitstraling van een natuurlijke houtnerf, maar een dergelijke vloer komt helaas met veel nadelen. Millboard is anders; er is jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief voor hout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de gebreken ervan. Het resultaat is een unieke terrasplank die qua natuurgetrouwheid, duurzaamheid en gebruiksgemak al vele jaren ongeëvenaard is gebleken.

Nieuws

Januari 2019
Nieuwe afwerkingsmogelijkheid

Na jarenlang een vast assortiment afwerkings- materialen gehad te hebben is nu de nieuwe kantplank 'Bullnose Board' aan het assortiment toegevoegd. Deze kantplank is 15cm breed en ideaal voor verhoogde delen of trappen. 


Oktober 2018
Brushed Basalt vervangt Charred Oak
De nieuwste, op antraciet lijkende, kleur Brushed Basalt gaat binnen de serie Enhanced Grain per heden de Charred Oak vervangen. De zwarte kleur blijft alleen nog leverbaar in de grove structuur van de serie Weathered Oak


Juni 2016
Millboard in Diergaarde Blijdorp

Een deel van de dierentuin is onlangs aangelegd met Millboard. Zelfs in deze publieke omgeving komt dit kwaliteitsproduct goed tot z'n recht!Beschikbaar door heel Nederland.

Zo zeker zijn wij van de kwaliteit!

Zie en voel het zelf..